PALVELUT

Hanketyypit, joihin tarjoan osaamistani:

  • ulkoistetun palvelun käyttöönottoprojektit
  • toiminnan kehitys- ja muutosprojektit
  • uuden palvelun suunnittelu-ja käyttöönottoprojektit
  • IT- järjestelmän muutos-ja käyttöönottoprojektit
  • EU- hankkeet ja projektit

Projektinjohto- ja projektipäällikköpalvelut

pitää sisällään projektipäällikön palvelut asiakkaan nimettyyn projektiin joko päiväperusteisesti tiettyyn vaiheeseen, tai koko projektin keston ajan.

THBasic

THBasic soveltuu parhaiten sisäisiin kehityshankkeisiin tai palvelun toimitus- ja kehitysprojekteihin. Projektilla on omistaja, budjetti, nimetty  projektitiimi ja projekti tehdään asiakkaan tiimillä ilman kolmansia osapuolia.  THBasic palveluun kuuluu projektin suunnittelu, määrittely, seuranta, johtaminen, raportointi, riskien analysointi ja dokumentointi.

THPlus

THPlus soveltuu projekteihin, joissa asiakkaalla ei ole aiempaa kokemusta projektityöstä, tai projekti on luonteeltaan kompleksinen; projektissa on mukana kolmansia osapuolia, projektin sisältö on laaja tai projektin kesto on pitkä. Projektin tiimi voi olla maantieteellisesti hajautunut. THPlus palveluun kuuluu THBasic tason lisäksi resurssitarpeen määrittely asiakkaan tukena, muutoksenhallinta,  sekä kolmansien osapuolten- ja sidosryhmien hallinta.

THPremium

Projektipäällikkö on käytettävissä asiakkaan projektissa koko projektin elinkaaren ajan. Projektin sisältö räätälöidään täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tuovi Härmä projektipalvelut

Y-tunnus: 2933083-9

  Puhelin: 044 3170 273

  E-mail: tuovi@tuoviharma.fi

Close Menu