PALVELUT

Projektipäällikkö palveluksessanne

Palvelu sisältää projektipäällikön palvelut asiakkaan nimettyyn projektiin joko päiväperusteisesti tiettyyn vaiheeseen, tai koko projektin keston ajan.

Projektimenetelmänä voi olla perinteinen vesiputousmalli tai ketterä menetelmä, riippuen asiakkaan organisaatiomallista ja käytännöistä.

THBasic
THBasic soveltuu parhaiten sisäisiin kehityshankkeisiin tai palvelun toimitusprojekteihin. Projektilla on omistaja, budjetti ja nimetty projektitiimi. Projekti tehdään asiakkaan tiimillä ilman kolmansia osapuolia. THBasic palveluun kuuluu projektin suunnittelu, määrittely, seuranta, johtaminen, raportointi, riskien analysointi, muutoksenhallinta, retrospektiivit sekä dokumentointi.

THPlus
THPlus soveltuu projekteihin, joissa asiakkaalla ei ole aiempaa kokemusta projektityöstä, tai projekti on luonteeltaan kompleksinen; projektissa on mukana kolmansia osapuolia, projektin sisältö on laaja tai projektin kesto on pitkä. Projektin tiimi voi olla maantieteellisesti hajautunut. THPlus palveluun kuuluu THBasic tason lisäksi resurssitarpeen määrittely asiakkaan tukena, kolmansien osapuolten- ja sidosryhmien hallinta.

THFlexible
Projektipäällikkö on käytettävissä asiakkaan projektissa koko projektin elinkaaren ajan tai tarpeen mukaan. Projektin sisältö räätälöidään täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Projektinjohdon konsultointi

Projektin tai toiminnan nykytilan kartoitus ja kehittämissuunnitelman laatiminen. Tutkimuksellinen kehittäminen. Sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

ARTIKKELIT

Seuraa blogiani!

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä!
Kerron mielelläni lisää.

0443170273
tuovi@tuoviharma.fi

Tuovi Härmä projektipalvelut

Y-tunnus 2933083-9