TUOVI HÄRMÄ

Olen pitkän linjan projektiammattilainen.

Minulla on lähes 20 vuoden työkokemus yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Projektipäällikön tehtävissä olen toiminut n. 15 vuotta. Ulkoistetun palvelun käyttöönotto- ja toimitusprojektit, IT-järjestelmäprojektit, kehitysprojektit ja alihankintaprojektit eri toimialoilta ovat kartuttaneet osaamistani ja ymmärrystä erilaisista projekteista ja projektien lainalaisuuksista. Olen työskennellyt myös EU- rahoitusohjelmatyössä ohjelmapäällikkönä ulkomailla.

Olen toiminut pienen organisaation esimiestehtävissä ja toiminnan kehittämistehtävissä. Monikulttuuristen projektitiimien, virtuaalitiimien johtaminen, ohjausryhmätyöskentely ja sidosryhmien hallinta ovat tulleet tutuksi vuosien varrella.

Pidän tärkeänä itsensä kehittämistä ja uuden oppimista. Elinikäinen oppiminen kuvastaa ajattelumaailmaani. Olen opiskellut liiketoiminnan yrittäjämäistä johtamista v. 2019-2021 ja olen valmistunut tradenomi yamk:si/Master of Business Administration.

Tarkemman työkokemukseni ja koulutustaustani löydät LinkedIn profiilini alta. Tutustu vapaasti! Verkostoidutaan!

ARTIKKELIT

Seuraa blogiani!

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä!
Kerron mielelläni lisää.

0443170273
tuovi@tuoviharma.fi

Tuovi Härmä projektipalvelut

Y-tunnus 2933083-9